Viktminskning

Viktminskning eller bantning är vanliga begrepp som används för olika sätt att ändra sitt sätt att leva, med målet att gå ner i vikt. Målsättningen är att förbruka mer energi än man får i sig genom mat och dryck. Detta kan exempelvis uppnås genom att äta mindre portioner, äta mindre energirik mat, öka fettförbränningen genom motion etc.

 • GI-boxen
  8 av 10
  GI Boxen är ett effektivt verktyg för dig som vill komma i form snabbt och enkelt utan att laga mat själv. GI-boxen är näringsoptimerade maträtter som levereras direkt hem till dig både till lunch och middag. Lev hälsosamt och samtidigt gå ner i vikt genom att använda dig av läran om glykemiskt index (GI). GI-metoden är inte en bantningsmetod utan en mer hälsosam livsstil. Klicka här för mer info »
 • Lepigen.se
  8 av 10
  Lepigen är Skandinaviens mest kända viktminskningsmedel och har sålts i Sverige i över 10 år. Lepigen är till för dig som vill leva hälsosamt och samtidigt gå ner i vikt. Klicka här för mer info »
 • Top Forumla
  8 av 10
  Top Formulas sortiment av kosttillskott är anpassat för alla målgrupper. Deras sortiment innefattar allt ifrån Omega-3 och koffein till protein. En stor del av deras utbud tillverkas av dem själva i deras fabrik i Norrköping. Förutom de egentillverkade produkterna så är de även återförsäljare för ett antal marknadsledande märken. Klicka här för mer info »
 • Hälsoklubben
  8 av 10
  Hälsoklubben har ett väldigt intressant utbud av produkter för kropp och hälsa, vad sägs om multivitaminer, Aloe Vera-juicer, naturliga viktminskningsprodukter mm. Klicka här för mer info »